MacBook Pro versus MacBook Air

Als het gaat om het aanschaffen van een laptop, is de voor de hand liggende vraag ‘welke laptop moet je kopen?’ is niet zo eenvoudig te beantwoorden als het lijkt. Met de enorme opties die tegenwoordig op de markt beschikbaar zijn, wordt de keuze om genoegen mee te nemen erg verwarrend.

Maar het is zonder enige twijfel dat de MacBook-serie van Apple de uitdaging is aangegaan en doorgaat met het produceren van hoogwaardige en meest gewilde laptops. Dus als je genoegen hebt genomen met een Apple-product, zou de volgende vraag zijn welke van hun vele laptops je precies moet kopen. Je kan tevens refurbished MacBooks kopen die een stuk goedkoper zijn.

Ondanks de categorie van uw prijs, is er ook behoefte aan bepaalde functies. Dus wanneer je wordt gevraagd welke laptop je moet kopen, kun je het beste kijken naar een reeks criteria die iedereen zou moeten overwegen voordat hij een nieuw apparaat aanschaft. Vandaag zetten we de beste van Apple, de MacBook Pro, tegen MacBook Air om te zien welke de beste is.

Verwerker

Zowel Pro als Air worden geleverd met Intel Core i5-processors van de 8e generatie, maar ze zijn in verschillende modellen. Er is een indrukwekkende snelheid van de Air van ongeveer 1,6 GHz, maar het is alleen Turbo Boost en dual-core tot 3,6 GHz.

Dit betekent dat de Pro over het algemeen een krachtige is, terwijl de chip in de Air meer gaat over vermogensbalans en effici├źntie. Je kunt ook besluiten om te upgraden, beide zijn dure modellen, waardoor je een i5 quad core 2,4 GHz krijgt met een turbo-boost van maximaal 4,1 GHz.

Opslag

Opslag van de Pro en Air beginnen beide bij 128 GB en nemen toe tot 256 GB voor de upgrade. De Pro upgradet dan tot 512 GB als je het duurste standaardmodel krijgt.

Wanneer u uw MacBook-aankoop doet, bent u vrij om uw modellen zo te configureren dat de Air een capaciteit heeft van maximaal 1 terabyte, terwijl de Pro zelfs nog verder gaat met 2 TB. De 16 inch Pro verplaatst zich naar 1 terabyte vanaf 512 GB voor de i9-variant. Het heeft de capaciteit om te upgraden naar 8 terabyte als je de kracht hebt om meer geld bij de hand te hebben.

Batterij

Volgens het bedrijf kan de Air 12 uur draadloos internetten en 13 uur video afspelen, waardoor hij in feite een hele dag kan werken. En vergeleken, de 13 inch Pro kan tot 10 uur van elk ondersteunen en het is 11 uur van elk voor de 16 inch Pro. Dit maakt het minder, maar niet door een enorm verschil.

Draagbaarheid

Het is 11,97 inch breed en 0,59 inch dik, terwijl MacBook Air tussen 0,16 en 0,61 inch dik en 11,97 inch breed is. Waardoor het een optie is om te reizen die lichter en dunner is.

Dus al met al komt het allemaal neer op het beoogde doel om in de eerste plaats een laptop te willen. De prijsklasse voor de twee verschilt niet veel, dus het is het beste om naar de functies te kijken bij het overwegen van de MacBook-laptop van je keuze die je gemakkelijk kunt betalen. Als je kiest voor refurbished, kies je dus voor lage prijzen! SAM IT-services bied je een groot aanbod refurbished laptops aan, waaronder ook refurbished MacBooks. Bekijk ze snel op onze website en haal vandaag nog je eigen refurbished MacBook!

Geplaatst in Blogs.